Anbefalinger

Dorte Rømer & Soul-O Productions


I forbindelse med et patient arrangement blev jeg hyret til at optræde med foredraget; ”Dorte Rømer, Skt. Peter og Jack D” . Idet kunden og publikum primært var/er kræftpatienter blev jeg bedt om at målrette omkring dette emne


"Sprudlende, medmenneskelig, viis, underholdende og med hjertet på rette sted, er nogle af de ord, der falder mig ind, efter at have oplevet Dorte Rømer på slap line.


Hun evner at fremlægge modgang og nedture i livet, på så morsom en måde, at man glemmer det sørgelige budskab og lader sig rive med og slipper latteren løs.


Men bag en vidunderlig sort humor, fornemmer man klart alvoren over livets op og nedture.  En hårfin ballance, som hun på mesterlig vis, evner at holde.

At opleve Dorte Rømer, er underholdende i sig selv. Men lige så spraglet og sprudlende hun er på en scene, lige så mange facetter er der i hendes evner inden for menneskekundskab, sygdomsforståelse, og universets mysterier.

Absolut anbefalelsesværdig at opleve.


Kate Bille

Kredsansvarlig

Kræftforeningen Tidslerne
Radio:


Jeg vil takke for et fantastisk godt samarbejde, mens du har været ansat på radio Køge. Det har været en sand fornøjelse, ikke kun for mig, men også for de artister som du har interviewet på radioen. Med dine skæve sjove vinkler, har du lavet nogle skønne interviews/portrætter med vores artister, og altid med gode krøller på. Jeg er sikker på, at du med din entusiasme, kreativitet og dit forrygende humør, kommer rigtig langt indenfor radio branchen.


God vind fremover. Jeg håber vi mødes igen


Bedste Hilsner


___________________________________________

Pernille Kuhn

Promotion Manager


CMC & My Way Music


Acting:


Romer is a great actress, comedienne and a great voiceover talent. She's always on my A-list whenever new projects are in the works. Romer always brings a bright spirit to the production and she is always full of great ideas, with a natural drive to improve upon dialogue, content and humor. Uncomplicated and positive. Always a trooper and not afraid to lend a hand, whenever a production runs into trouble. I enjoy working with Romer very much and can thoroughly recommend her talents.”


Morten Månsson, Exec. Producer / Creative Director / Technical Consultant, TV2 Networks / TV2 Zulu / TV2 Charlie / TV2 Film / TV2 Radio


Writing:


"Det har varit sjukt roligt att arbeta med dig under året. Jag är jätteimponerad över hur snabbt du plockar upp bollar som jag skickar till dig, ibland i ren panik. Och att du alltid levererar ett snyggt och strålande resultat. Så stort tack för den här tiden och vem vet, vi kanske stöter på varandra någonstans i framtiden. "

Linnea Amedé – Nordic Editor -Lovefilm.com


Dorte Rømer har optrådt igennem 20 år for bl.a følgende firmaer og sammenslutninger:


Hej Rømer! (nu kender jeg dig jo lidt)

 

Tusind tak for et fedt show til T, det var kanon godt - o g selvom du er en halvgammel "hejre", som du selv udtrykker det - så var dit show absolut et af højdepunkterne ved festen. Alle syntes, ikke mindst de unge drenge, at det var fantastisk og de var vildt imponeret over, at du på så kort tid have skrevet et så personligt show til T.

  

Da vi kl. 04.00 gik hjem fra festen- T, kæresten og 3 af T's drengevenner  og jeg- gæt hvad vi talte om! - rigtig!  dig og dit show

 

Vi er mange der vil sørge for at gøre reklame for dig!

 

Mange hilsner

Jette og T

Nordea*EVN *AOF*HOF*De forenede bryggerier*DR*TV2*TVDanmark*Roskilde Amt* Sorø Kommune* Københavns Amt* Patientklagenævnet* Psykiatrifonden* Glostrup Hospital*Frederiksberg hospital Hospital*Foreningen for laryngotomi opererede* T-Systems*Jyske Bank* Hundige Storcenter* City 2* Coca-Cola Danmark *McDonalds*Venstre og Konservative folketingsgruppe* Dansk Låsesmeds forening* VELUX*Volvo*Og mange, mange flere. 

Klip fra anbefalinger:Nordea; foredrag & workshop:


Da Procurement Group i Nordea skulle have en teambuilding dag, hvor indholdet både skulle være sjovt og fremme samarbejdet, blev det besluttet at et teaterstykke kunne være vejen frem.

 

Efter en kort søgning, faldt jeg over Dorte Rømers hjemmeside soul-o.com og det skulle hurtigt vise sig at være det helt rigtige valg.

 

Dortes kreative evner kom til udtryk i form af en meget kompetent tilgang til de specifikke ønsker vi som team gerne ville have med til aktiviteten. Efter sparring, hvor Dorte pejlede sig ind på disse ønsker, blev beslutningen taget om det skulle være et teaterstykke, hvor ingen blev udeladt og med et fagligt relevant undertema med udgangspunkt i fortællingen om Rødhætte.

Idéer blev delt og en succes blev skabt: ”Den lille Rødhætte og Nordea-Ulven” - Et drama i 3 akter.

 

Der var taget for vores afdeling, hvor de forskellige karakterer var dannet ud fra vores arbejdsopgaver og alle havde det virkeligt sjovt! Både fordi at det var sat sammen på den måde med arbejdstermer i Rødhætte universet, men også fordi alle som én havde fået en rolle og det frembragte stor morskab for alle parter at se hinanden på skrå brædder.

 

Fordi vi er en afdeling der dækker hele Norden, var der også flettet norske, svenske og engelske replikker ind, men det var nødvendigvis ikke nordmænd eller svenskere der skulle fremsige dem, så det gjorde det kun endnu sjovere!

 

Jeg og min afdeling kan kun anbefale Dorte og hendes kreativitet, varme og humoristiske sans. Som bevis for dette, så tales der stadig om teaterstykket og det med smil og grin i hukommelsen.

 

 

Venlig hilsen/Best Regards


Sara Anderberg


Nordea | P2P Systems DK
Show:


Tak for et godt show i fredags.

Jeg synes det var rigtigt sjovt.

Jeg har kun hørt stor ros til dig fra alle mine kolleger.

For et sjovt, rammende og forrygende standup-show.

Flere siger: "ærgreligt at smukke Kenneth ikke var til stede."


Mange hilsner

Ole Wahlgreen

Test Manager


Phase One A/S
Ved flere lejligheder har jeg kontaktet Dorte Rømer, når jeg havde brug for professionel assistance til diverse opgaver i de ansættelser jeg har haft som marketingkoordinator og sekretær. Jeg nævner i flæng; • Standup-show ud fra et emne jeg har defineret • Sprechstallmeister til store events med aktiviteter, underholdning og fest • Projektleder under alle faser ifm. Afholdelse af personale- og kundeevents. Herunder valg af tema, artister, lokaliteter og forplejning. Samt diverse prisforhandlinger • Selvstændig showafvikling som; • Fægteinstruktør • Nissepige • Linedanser • Tryllekunstner • Dronningen selv! • Hawaii-pige • Imitationer af diverse ansatte i virksomheden • Speaker af reklameindslag • Journalist på web-site samt diverse nyhedsbreve • Disk-Jockey • Sangundervisning, malerkursus, cowboy aktiviteter, osv., osv. Dorte Rømer er en ressource jeg til hver en tid vil booke når jeg skal planlægge anderledes og professionelle aktiviteter, såvel for personale som for kunder. Via et stort netværk, har jeg altid oplevet Rømers oplæg til en aktivitet, som afvekslende og opmærksomheds skabende. Og med Dorte Rømers klare øje for detaljen samt enorme engagement, har jeg altid 100 % tillid til, at alt vil køre gnidningsfrit. Så har jeg også lejlighed til at læne mig tilbage og blive underholdt.

Ulla Michael,  Marketing Coordinator, T-Systems Danmark AS